Ново попълнение на ЦСКА с отбора на „Олимпико“

7 Dni Sport16.09.2021
цска - рома 3

Последното лятно попълнение на ЦСКА Карол Метс пътува с новите си съотборници за гостуването на Рома, въпреки че няма да има право да вземе участие в двубоя.

Крайният срок за картотекирането на футболисти за груповата фаза на европейските турнири бе 2 септември. Естонецът прстигна на „Българска армия“ след това и може да вземе участие единствено в мачовете на ЦСКА за първенството и в турнира за Купата на България. Той обаче бе взет във вечния град, за да се съкрати максимално времето му на адаптация.

Бранителят ще попадне групата на армейците за предстоящия двубой от осмия кръг на Първа лига срещу Ботев Враца. Срещата под Околчица и в неделя от 18:15 часа. Ако Метс не добютира срещу врачани, то той със сигурност ще стори това в гостуването на Хебър за Купата на България. Естонецът е в добра физическа форма, като още от първата тренировка след пристигането си при червените тренира наровно със своите съотборници. През изминалта кампания бе част от суадитския Ал Етифак, за който изигра 23 мача, а през лятото тренираше с Флора Талин в родината си.

„Тема: спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ