Абел Анисе на „Герена“. Here We Go.

7 Dni Sport16.09.2021
Левски - Лудогорец, Абел Анисе

Бившият футболист на Лудогорец Абел Анисе се очаква днес или утре да премине задължителните медицински тестове в Левски. Преди дни се разбра, че халфът е постигнал договорка с мажоритарния собственик Наско Сираков и треньора на сините Станимир Стоилов. Лично специалистът е провел финалния разговор с магадаскареца и го е убеди да облече синия екип.

Анисе е свободен агент след като разтрогна своя договор с Лудогорец. Той съобще, че ще вземе окончтелното си решение след вубоя на националния отбор на Магадаскар. Анисе се е съгласил да премине на „Герена“ и Левски ще е петият му отбор в България, след като преди това носи екипите на Черноморец, ЦСКА, Ботев Пловдив и Лудогорец. При канарчетата той работи заедно със Станимир Стоилов, което в крайна сметка е наклонило везните за неговото решение. Анисе трябва да заеме мястото в средата на терена, където срещу Локомотив Пловдив игра Андриан Краев.

Треньорът на сините държи да има в сърцето на халфовата си линия опитен футболист, който да се нагърбва с изнасянето на топката, а в същото време да действа безкомпромисно в защита. Абел Анисе е откритие на Димитър Димитров. Херо го привлече в Черноморец, след успешен пробен период, след което направи успешна кариера в България.

„Тема:спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ