Станимир Стоилов е имал сериозен разговор на „Герена“ днес. С тези хора.

7 Dni Sport15.09.2021
Локомотив Пловдив - Левски, Станимир Стоилов

Левски стартира подготовката си за домакинството на ФК ЦСКА 1948 в събота. Добрата новина за Станимир Стоилов е, че в тима няма контузени или наказани футболисти. Опитният специалист в момента разработва тактиката си за мача срещу столичани.

Стоилов не смята да прави промени след повторния си дебют начело на сините. По този начин на вратата ще стартира Николай Михайлов, а карето пред него ще бъде Драган Михайлович, Христос Шелис, Гьоко Зайков и Иван Горанов. В средата на терена малко пред защитата ще действат Радослав Цонев и Андриан Краев. По крилата ще атакуват Здравко Димитров и Георги Миланов, а на върха на атаката ще бъде отново Билал Бари. Малко зад нападателя ще действа Борислав Цонев.

Единствената въпросителна пред Стоилов е дали да не замени мароканеца и да пусне младежкия национал Мартин Петков, който от началото на сезона действа на тази позиция, пише „Тема спорт“.

Треньорът на „сините“ е провел и сериозен разговор със защитата на тима, след като и двете попадения на черно-белите паднаха след грешки в отбраната.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ