Ивайло Чочев: Срещу Левски със сигурност ще излезем по-нахъсани

7 Dni Sport15.09.2021
Ивайло Чочев

Халфът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев говори пред медиите, след като получи приза си за играч Играч №1 на 7-ия кръг в efbet Лига. Чочев говори за трудното начало на ЦСКА 1948 в първенството, предстоящият мач с Левски и националния отбор.

“Срещу Ботев Враца бяхме по-агресивни в атака в сравнение с предишните мачове. Настроението в играта ни си личеше още от първите минути на двубоя, въпреки че ни поведоха.

При идването си в ЦСКА 1948 Николай Киров имаше разговори с мен и по-опитните футболисти и заяви, че разчита на нас за промяна. Нямахме победа в първите шест кръга, но отборът разполага с много потенциал и бяхме сигурни, че успехите ще дойдат.

Срещу Левски със сигурност ще излезем по-нахъсани, но главите ни трябва да са трезви, защото всяка грешка на този стадион се наказва. Това ще е първи мач на Станимир Стоилов на “Герена” и ще има много хора. Треньорите ни ще ни подготвят добре за двубоя тактически”, заяви Чочев.

“Откакто Ясен Петров е начело ще се търси обновяване с млади футболисти, бъдещото на националния отбор е светло с тях. Някои вече играят в чужбина. Ясен Петров успя да вкара настроение и дисциплина в отбора”, добави още халфът.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ