Берое с кампания за първия учебен ден

7 Dni Sport15.09.2021
37648

От Берое за поредна година организира кампания за привличането на интереса към отбора сред най-малките ученици. В първия учебен ден от клуба зарадваха множество първокласници от училищата в Стара Загора с тетрадки на отбора, в които има и кратка история на Берое.

Ето какво написаха в официалния сайт на клуба по повод инициативата:

„И тази година Берое отново зарадва всички първокласници в Стара Загора. За единадесети пореден първи учебен ден клубът организира акцията под надслов „На училище с Берое“. Над 1500 първокласници от всички старозагорски училища получиха беройски тетрадки с кратка история на клуба. Идеята на акцията е да се популяризира местният отбор сред най-малките и то в най-специалния за тях ден – първия учебен.

Всички футболисти на Берое, треньорите и всички служители в клуба пожелават много успехи на всички първолаци в училище и се надяват да ги виждат все по-често да спортуват, както и да подкрепят любимия зелен тим на стадиона под Аязмото.

Пожелаваме успешна учебна година на вскички! На добър час!“, написаха от старозагорския клуб.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ