„Брадли, нали знаеш, че ти си наред?“

7 Dni Sport14.09.2021
ЦСКА, Брадли Мазику

Паузата за националните отбори приключи, а сега за ЦСКА предстои много тежък септемврийски маратон, пише вестник „Тема: спорт“, представяйки кратък обзор на играчите на отбора за националните им отбори и времето, което са прекарали на терена. Не са разгледани изявите на Християн Петров, който по време на паузата бе преотстъпен на Литекс, за да се обиграва до зимата.

Георги Йомов е играл – 121 минути, Иван Турицов – 90 минути, Калоян Кръстев 40 минути, Асен Дончев – 32 минути и отличника Брадли Мазику, който игра 180 минути за своя Конго.

Бързоногият краен защитник игра в Световната квалификация срещу Нимибия (1:1) и (1:3). Именно върху Брадли Мазику ще се спре този материал, защото феновете хвърлят огромни надежди върху него. Те се надяват пробивите от ляво отново да зачестят. Асистенциите и дори головете да влезнат отново в сила, защото Брадли е показал, че освен в защита е много полезен и във фаза атака. Подобни изяви са инспирирали Иван Арманцов да публикува следния коментар на собствената си стена в социалната мрежа Фейсбук:

„Брадли знаеш, че ти си следващият нали? Ти си човека, който драстично трябва, да си вдигне формата и да покаже играта от домакинството на Осиек. Пълниш ми душата, когато играеш с настроение и ги правиш, да не знаят по лявото крило, а и не само. Затварям очи и виждам гола ти срещу хърватите. Дано видим скоро още такива, защо не и срещу Рома.“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ