Има договорка. Мъри даде зелена светлина. Бивш халф на ЦСКА подписва с Левски.

7 Dni Sport14.09.2021
Локомотив Пловдив - Левски, Станимир Стоилов

Столичният гранд Левски е много близо до привличането на нов футболист.

„Сините“ постигнаха договорка с опорния халф Абел Анисе, а официалното подписване на контракта между двете страни трябва да стане факт до края на седмицата.

Анисе е в нашата столица от няколко дни, през които е провел необходимата серия от срещи със Станимир Стоилов и президента Наско Сираков. Запознал се е и с условията на работа, които ще му предложи стадионът на „сините“ и прилежащите тренировъчни игрища.

Освен по работа, Анисе е използвал престоя си в София, за да се види и със стари приятели, сред които бившият нападател на Витоша (Бистрица) – Пол Отофе.

Припомняме, че националът на Мадагаскар е без договор, след като разтрогна своя договор с Лудогорец. Африканецът не попадаше в плановете на Валдас Дамбраускас и реши да потърси ново предизвикателство в своята кариера.

Абел Анисе вече е играл под ръководството на Станимир Стоилов в Ботев (Пд). Има и доста мачове за ЦСКА, но към този момент това едва ли ще е проблем за обединената „синя“ публика. Той ще трябва да запълни липсата на халф с типично дефанзивни функции, с каквито разполагаше освободеният от тима Симеон Славчев.

Очаква се новото попълнение на „сините“ да спори за място в стартовите 11 с Андриан Краев.

Абел Анисе за Черноморец.

Абел Анисе за Ботев Пловдив.

Абел Анисе за ЦСКА.

Абел Анисе за Лудогорец.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ