Публикуваха телефонен разговор между Стойчо Младенов и Ясен Петров

7 Dni Sport14.09.2021
България - Литва, Ясен Петров

В SportCast в дир.бг с Деян и Иван се състоя култов и съдържателен разговор. Двамата водещи свързаха Стойчо Младенов, техният първи гост с евентуалния втори такъв Ясен Петров. Те помолиха Младенов, да покани Петров.

Публикуваме разговора им, в който двамата демонстрираха много топли отношения.

Стойчо Младенов: Ясене, Здравей.

Ясен Петров: Здрасти!

Стойчо Младенов: Надявам се, че ще приемеш поканата.

Ясен Петров: Еми ще я поема.

Стойчо Младенов: Смей да откажеш.

Ясен Петров: Да, няма да откажа. В момента пътувам за Пловдив, прибираме се от София. Много се радвам, че се чуваме, знаеш колко много се уважаваме и се радвам, че постигате успехи.

Стойчо Младенов: Твоите успехи също са много важни. Продължавай с тази възходяща линия, която си поел, знаем, че в много труден момент пое националния отбор, но те смелите нали знаеш Господ им помага и трудолюбивите. Смело напред и ние ще помагаме с каквото можем, да подготвяме футболистите, а ти вече ще ги нареждаш, знаеш как.

Ясен Петров: Да, благодаря!

Стойчо Младенов: Един съвет имам, ако позволиш.

Ясен Петров: Да, слушам.

Стойчо Младенов: По-малко от 4 години договор не приемай.

Ясен Петров: (смее се) Аз искам да ти благодаря. Ние се опитваме, да взимаме най-доброто. Благодаря ти за работата, която вие вършите, защото в крайна сметка първо започват нещата от там. Когато има български отбори, които играят в Европа и родните играчи трупат увереност, това ни помага. Успехи пожелавам.

Стойчо Младенов: Успех и на теб от все сърце.

Ясен Петров: Благодаря Ви за обаждането. На магистралата сме, жена ми натиска газта повече, ще се разберем за интервюто кога да бъде.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ