Тази неделя в Левски се случи най-важното. Остана скрито за камерите.

7 Dni Sport14.09.2021
Локомотив Пловдив - Левски, Георги Миланов

Невероятно, но факт. Ударното ядро от фенове на Левски „София Запад“ се захвана да брани фракцията „Ултрас Левски“, с която е във вражда. Двете групировки са дали дума на Станимир Стоилов, че вече няма да има грозни сцени на трибуните между тях при гостуванията и до този момента изпълняват обещанието си.

Полицията в Пловдив беше настанила „София Запад“ в трибуната за гости, а представителите на „Ултрас Левски“ в „Спортклуб“.

Там бяха и най-крайните привърженици на Локомотив (Пловдив). През втората част те тръгнаха към феновете на „сините“. Това не се харесало на представителите на „София Запад“, които нахлули на пистата и тръгнали заплашително към „Спортклуб“, пише „Мач Телеграф“.

Един от тарторите на дори обявил пред привърженик на Локо: „Може и да имаме дрязги, но спирайте, защото ще си имате работа с нас. Кажете дали ще бъде на стадиона или извън него“.

Това имало ефект и „черно-белите“ веднага били отбой.

По принцип феновете на Левски и Локомотив (Пловдив) са в отлични отношения и често стоят заедно на мачовете на националния отбор.

По време на мача направи впечатление, че „София Запад“ и „Ултрас Левски“ бяха заедно. Нещо, което рядко се случваше до момента.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ