„Имам искане към Гриша Ганчев, да ги дава.“

7 Dni Sport14.09.2021
Венцеслав Стефанов

Босът на Славия Венцеслав Стефанов обяви пред Sportal срещу какво е готов да даде Светослав Вуцов на ЦСКА.

Както е известно, синът на Велислав Вуцов се превърна в герой за „белите“ при гостуването им на стадион „Българска армия“, където спаси дузпа и куп други положения. Освен това Светльо е запален цесекар, което накара феновете от сектор „Г“ да поискат от ръководството на „червените“ трансфер на вратаря в Борисовата градина.

„Светльо е много кадърно и добро момче. Гришата трябва да ми даде две бензиностанции, за да го има в състава си. Говоря за две софийски бензиностанции – и то на централно място, разработени. Това е условието“, заяви шеговито шефът на най-стария столичен клуб.

„Искам да кажа, че ВАР се явява голям проблем във футбола. Помните, че аз бях против него от самото начало. Мишел Платини и други големи футболни фигури са на същото мнение. За мен имаше дузпа срещу Карагарен имаше нарушение в наказателното поле на Левски! Защо тази дузпа не беше отсъдена? Нали горе в стаичката гледат положението! Да, но това е Левски – как ще бъде свирена дузпа срещу Левски 0:0?! Няма шанс, срещу Левски не може! После Петър Петров ни обяснява колко добре било с ВАР – дявол на магаре“, продължи Стефанов.

„Валери Божинов продължава да тренира с нас. Към този час няма развитие на нещата. Казах вече няколко пъти – Заги си преценява и решава. Последната дума е на треньора“, завърши Стефанов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ