Обединение в Левски, две агитки драха гърла заедно в Пловдив

7 Dni Sport13.09.2021
Левски - Лудогорец, Радост, Фенове

Две агитки подкрепяха Левски срещу Локомотив Пловдив и може би сложиха начало на обединението, което обикновените фенове на клуба искат силно. Все пак очаквано – враждуващите фракции бяха разделени, но началото е сложено.

Едните стояха на седалките в сектор „Б“ откъде „В“, а. другите бяха в клетката за гостуващите фенове. Все пак сред привържениците на сините имаше напредък – пееха заедно.

Левски се радваше на солидна подкрепа, породена от завръщането на треньорския постъ на Станимир Стоилов. Преди първия съдийски сигнал имаше и хореография в чест на наставника. Негов лик пък бе изрусван на знаме. На няколко пъти по време на двубоя името на специалиста бе скандирано мощно от привържениците.

Още с идването си на „Герена“ призова феновете да чапочнат да сядат един до друг в сектор „Б“. Началото бе дадено, а дали обединението ще бъде завършено, ще видим в домакинството на ЦСКА 1948. Мачът е в събота от 19:45 часа на стадион „Георги Аспарухов“.

„Тема: спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ