Ивелин Попов с асистенция, Георги Костадинов игра при хикс на Арсенал Тула с ЦСКА Москва

7 Dni Sport13.09.2021
Ивелин Попов България Словения Лига на Нацийте 9

Бившият капитан на националния отбор на България Ивелин Попов се отчете с асистенция при един от головете за победата на Сочи с 3:1 срещу Уфа. Двубоят беше от седмия кръг на руския шампионат.

Попов подаде в 35-ата минута на Кристиан Нобоа, който вкара за 2:0, а в добавеното време на мача точен за домакините беше и Жоазиньо. 32-годишният бивш футболист на Левски кара втория си сезон в Сочи, а попадението му е първо в новото първенство. 33-годишният Ивелин Попов има 3 гола на сметката си в първите 7 мача в шампионата на Русия. След успеха Сочи е втори с 15 точки, като изостава само с две от лидера Зенит.

В друг мач от кръга Арсенал (Тула) с Георги Костадинов направи 2:2 с ЦСКА (Москва). Българският национал беше титуляр за домакините и игра до 82-ата минута, когато беше заменен от Камболов. Арсенал е на 15-о място с 5 точки, а ЦСКА (Москва) има 10 и заема шестата позиция.

„Труд“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ