„Разочарован съм“

7 Dni Sport13.09.2021
левски - царско село, георги миланов 3

Един от най-добрите за Левски във вчерашния мач – Георги Миланов е разочарован.

Георги Миланов не бе доволен от равенството на Левски срещу Локомотив (Пловдив). Бившият национал сподели, че той и съотборниците му са се представили на добро ниво.

„Много тежък мач. И двата отбора показаха стойностна игра за българските стандарти – обрати, положения, голове. Аз не съм доволен от точката. В момента сме в процес на изграждане, надявам се да покажем още по-добро лице. Трябва да печелим мачове.

Имам голям опит и казах на треньора, че съм до 80-ата минута. Видях, че съм изморен и казах, че трябва да влезе някое младо момче, което да покаже борбеност и добра игра. Аз не съм човекът, който трябва да коментира треньора.

Надявам се да запишем по-добри игри. Радвам се, че записах първия си гол за Левски под ръководството на Станимир Стоилов. Чувствах се като домакин в Пловдив. Страхотна подкрепа, благодаря. Почваме да градим къщичката си от основи. Надявам се с всеки мач и тренировка да градим.

Изключително съм разочарован от някои от футболистите на Локомотив, които постоянно говореха със съдията“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ