Лудогорец се включи в благотворителна инициатива на третодивизионния Оборище (Панагюрище)

7 Dni Sport13.09.2021
1631517680048

Шампионите от Лудогорец (Разград) подадоха ръка на Оборище (Панагюрище) в благородна инициатива. Тимът от третото ниво на българския футбол ще зарадва местни ученици в затруднено социално положение за началото на учебната година в града. От Оборище събират ученически пособия, тетрадки, раници и всякакви неща необходими на децата, за да започнат успешно училище на 15 септември.

Шампионите ще допринесат за каузата, като за целта са изпратили 16 комплекта с раници, анцузи, тениси и ученически пособия. Спортният директор на Лудогорец Георги Караманджуков лично предаде дарението на старши треньора на Оборище Кириакос Георгиу. Това към момента е и най-голямото дарение в кампанията подета от панагюрския тим. От своя страна клуба от Трета лига благодари на Лудогорец с благодарствено писмо.

Инициативата ще продължи до края на седмицата, като всеки желаещ може да се включи с каквото и колкото може да отдели. Парични средства не се събират, но дарителите могат да занесат ученическите пособия на Стадион „Орчо Войвода“ и по този начин да се включат в кампанията.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ