Ботев (Пловдив) иска да продължи серията си в дебюта на Чиликов за Арда

7 Dni Sport13.09.2021
ботев_пловдив_пирин

Ботев (Пловдив) приема Арда в последен мач от 7-ия кръг на efbet Лига. Двубоят е днес от 20:30 часа на Коматево. До момента „канарчетата“ са безгрешни у дома и ще се опитат да продължат победната си серия.

Срещу Арда няма да играе Димитър Тонев. 19-годишният талант е с травма след лагера на малдежкия национален отбор. Антоан Бароан ще води атаката, а в средата на терена всичко ще се върти около Тодор Неделев. Николай Минков ще действа като десен бек, а двойка централни защитници ще са Виктор Генев и Самуел Супрайен.

Дебют начело на гостите ще направи Георги Чиликов. Той трябваше да е помощник на Димитър Димитров-Херо, но опитният специалист беше принуден да се оттегли заради лични причини и ръководството гласува доверие на младия специалист.

Арда привлече двама нови футболисти – Давид Кики и Атанас Зехиров. Очаква се и двамата да са титуляри на Коматево. В предни позиции ще започне Тонислав Йорданов, който ще бъде подкрепян от Спас Делев, Иван Тилев и Иван Коконов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ