ЦСКА 1948 се похвали с два нови спонсора! Ето защо клубът ще домакинство на стадион „Васил Левски“

Локо Пд-ЦСКА1948-30

Ръководството на ЦСКА 1948 се похвали на днешна пресконференция, че е преподписало част от спонсорските договори при подобрени условия. В тази връзка изпълнителният директор на тима Добрин Гьонов заяви, че се надява до седмица да бъдат обявени два големи спонсорски договора.

“Дългоочакваният момент настъпи. В петък ни предстои първи мач към връщането ни в елита и първият ни мач като професионалисти от три години насам. Влязохме в професионалния футбол, спазвайки всички критерии. Тази година ще играем на “Васил Левски”. Стадион, който приляга на ЦСКА, защото тук са записани едни от най-значимите победи на нашия отбор в историята.

Бюджетът ни е по-голям, защото се генерира по-голям интерес към нашия отбор. Съвсем скоро ще обявим, че успяхме да преподпишем с част от нашите спонсори на по-добри условия. Също така сме на прага на подписване на два големи спонсорски договора и се надявам, че другата седмица ще ги обявим.

Смея да твърдя, че имаме доста стабилен бюджет, с който е подсигурено всичко на отбора за сезона.

Играем честно – не влизаме в договорки и схеми с футболисти, съдии и противникови отбори. Очаквам и се надявам да има по-голям интерес към нашите мачове и на трибуните, и по телевизията”, каза Добрин Гьонов.

Той бе попитан и за бройката на децата, които са се явили през уикенда с желание да тренират в школата на червените.

“На първите два дни се явиха над 300 деца, което говори, че нашият клуб набира популярност, все по-търсени сме и има желание децата да тренират в нашата школа. Осигуряваме безплатни тренировки, екипировка… Всичко за децата е безплатно. Стига нашите треньори да се убедят, че тези деца са добри. Всеки, който иска да покаже, че става за ЦСКА, нека дойде и да покаже. Търсим новите Стоичков, Костадионв и Бербатов.

Няма да правим втори отбори. Концентрирани сме в качеството”, разясни Гьонов.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ