Локо Пд и министър Кацаров минираха мача с Левски! Как ще пуснат само толкова фенове на сините

7 Dni Sport10.09.2021
49

Само 600 „сини“ привърженици да получат възможност да гледат на живо повторния официален дебют на Станимир Стоилов, съобщава „Труд“.

Все още на „Герена“ чакат официално потвърждение от домакините за конкретната бройка отпуснати билети. Двубоят се очаква с голям интерес от привържениците предвид завръщането на техния любимец.

Последните събития на „Герена“ предизвикаха сериозно присъствие по трибуните. Първо в Сектор В дойдоха над 500 души, за да видят как Мъри отново извежда тима за тренировка, а за контролата със Спортист (Своге) имаше около 1500 зрители.

На едно от последните открити занимания присъстваха близо 300 души, въпреки че то бе лишено от голяма част от титулярните футболисти, ангажирани с националните си отбори.

Първото домакинство на Левски след завръщането на Станимир Стоилов ще бъде на 18 септември срещу ФК ЦСКА 1948.

Проблем за 26-кратните шампиони се явява ограничението от здравните власти за присъствие по трибуните до 30% от общия капацитет на съоръжението.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ