Димитър Илиев: Мъри не е магьосник! Левски от 2 години са ни клиенти, трябва пак да ги бием

7 Dni Sport10.09.2021
димитър_илиев_локомотив_пловдив

Капитанът на Локомотив (Пд) – Димитър Илиев, говори относно дербито с Левски в неделя, което според национала трябва задължително да бъде спечелено от „черно-белите“.

„Трябва вече да победим. Толкова мачове нямаме победа. През последните години играем много успешно срещу Левски на „Лаута“. Сигурно ще има някакъв положителен импулс при тях след идването на Мъри Стоилов. Сигурен съм, че ще ги вдигне много, но да се надяваме, че ще бъде след мача с нас.

Със сигурност Мъри е перфектният треньор за Левски. В миналото съм имал удоволствието да работя с него още като юноша. Знам, че е добър треньор, но със сигурност не е магьосник и няма как за толкова кратко време да преобрази Левски. Със сигурност Левски има много проблеми, както и ние. През последните две години сме по-добри от Левски и се надявам най-накрая да победим.

Христо Крушарски многократно е казвал и пред нас, че Тунчев е треньорът и няма абсолютно никаква причина да се търси промяна. Спомняме си добре в какво състояние бяхме при Бруно Акрапович преди три години и колко много мачове нямахме победа. Видяхме, че след като му се даде шанс, започнахме да изглеждаме по много по-различен начин. Всички футболисти сме свикнали с Тунчев. И като човек е изключително позитивен. Мисля и се надявам, че постът му е гарантиран. Сигурен съм, че в даден момент ще започнем да побеждаваме, ще трупаме точки и ще излезем от тази ситуация. Ще се приближим до челните места, което приляга на Локомотив“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ