ЦСКА с много важно решение за селекцията при Стойчо Младенов

7 Dni Sport09.09.2021

ЦСКА слага край на лятната си селекция, пише „България Днес“. „Червените“ няма да привличат повече нови попълнения и треньорът Стойчо Младенов ще трябва да разчита на наличните футболисти.

Трансферният прозорец в България вече затвори, като отборите могат да привличат само свободни агенти. Няколко играчи без отбори вече са предложени на „червените“, но Младенов не иска да рискува с хора, които тепърва ще трябва да се адаптират и да влизат във форма. Изключение може да се направи единствено при доказано качествен футболист, какъвто в момента Младенов не вижда.

„Работим по всички трансферни въпроси -коментира Стойчо след контролата с „Банско“. – Много е трудно в такъв момент да привлечеш даден състезател, защото всички добри играчи имат договори.“

След завръщането на Младенов на „Армията“, ЦСКА привлече трима нови футболисти. Това са финландският защитник Томас Лам, хърватинът Карло Мухар и Калоян Кръстев от „Славия“. Първият вече се вписа успешно в състава, а след мача с „Банско“ Стойчо похвали и Мухар. Националът Кръстев тепърва ще се присъедини към отбора, след като приключи лагера на „лъвовете“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ