„Знам го Гришата! Няма как да е дал цялата власт на Стойчо Младенов!“

7 Dni Sport09.09.2021
Царско село - ЦСКА, Гриша Ганчев

Бившият играч на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла коментира положението на „Армията“.

„ЦСКА няма нужда от нови играчи. През зимата може да ни потрябват още един-двама, но на този етап отборът е боеспособен. Стойчо Младенов съживи тима. Лошата новина е контузията на Вион. Той е един от най-класните футболисти в състава и ще липсва на ЦСКА, отсъствието му ще се усети“, категоричен е Майкъла.

Стойчо е перфектен. Много пъти съм казвал, че той и Паро Никодимов са най-доброто за ЦСКА. Знае как да стабилизира нещата в клуба и да постигне поставените цели. Много голям професионалист е. Той е великолепен треньор. Гриша Ганчев направи много добър управленски ход, давайки максимални права на Младенов и назначавайки Филип Филипов, който също много обича ЦСКА, за изпълнителен директор. Познавам обаче Гриша Ганчев и не вярвам да е дал цялата власт на СТойчо. Той е изпробвал всички български и много чуждестранни треньори. А в последните 6 години на „Армията“ бяха сменени 15 наставници. Това не е нормално. Затова и не вярвам Стойчо да получи цялата власт, но се надявам поне в спортно и селекционно отношение да му дадат нужните права. Младенов, за разлика от други треньори, може да се похвали с финансова независимост, която му помага да има изисквания към собствениците“, енигматично добави Георги Илиев.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ