Петър Жеков: При Стойчо в ЦСКА няма хън-мън! Един журналист сега се опита да ни скара

7 Dni Sport08.09.2021
Петър Жеков

Легендата на ЦСКА Петър Жеков коментира състоянието на клуба.

След идването на Стойчо Младенов нещата изглеждат много добре. Вижда се коренна промяна. Смятам, че проблемите преди това идваха от лятната подготовка. Там нещо бе сгрешено от този испанец (б.а. – Пабло Караско), който бе назначен за помощник на Любо Пенев. Няма как да излизаш с 4-5 контузени състезатели от подготовка. Това значи, че някъде е допусната голяма грешка“, категоричен е Жеков.

Откакто Стойчо дойде, всичко е наред. При него няма хън-мън. Играем силно, видяхте, че срещу Виктория Пилзен издържахме 120 минути на високо ниво.Въпреки че за пореден път съдиите свирят против нас. Аз пътувам с отбора и в гостуванията и вече на няколко пъти последните години ни показват, че не ни искат в Европа. В Чехия ни вкараха от чиста засада. Явно в УЕФА не обичат българите и не искат да вървим напред. Да, ама не. Играхме силно и заслужено победихме“, радва се легендарният голмайстор.

Той коментира и новия №9 на ЦСКА. „На момчето от Славия му личи, че е добър футболист. Трябва да поиграе малко на по-високо ниво, за да му дойде нужното самочувствие и няма да има никакъв проблем. Като му гледам изказванията, показва, че има самочувствие, но сега трябва да го покаже и на терена. Предстои да видим по какъв начин Стойчо Младенов ще го приобщи към състава и колко шансове ще му дава, но както вече треньорът обяви – той прави отбор, който след 2 години да бутне Лудогорец. Смятам, че за този период Кръстев ще се превърне във ключов футболист за тима.

На няколко пъти в последните месеци Жеков се изказа не много ласкаво за Стойчо Младенов. „Не, не сме имали проблеми. Един журналист се опита да ни скара, но се оправихме и сме в много добри отношения“, разкри легендата.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ