Новият старши треньор на Левски Станимир Стоилов потвърди инофрмацията за нови футболисти в тима. Мъри разкри, че Димитър Костадинов, Драган Михайлович, Мартин Райнов и защитникът на Етър Хосе Кордоба са близо до преминаване в клуба.

„Искам да взема двама-трима млади играчи и един опитен до двама, за да подсилим отбора. За да мога да взема други играчи и да не се образува дупка в бюджета. Всеки ще има възможност да се докаже от тези, които са тук. Всеки си избира пътя, по който ще върви. Има позиции, на които гледаме да се подсилим, но за мен е важно да намерим един-двама млади играчи Постигнахме договорка със Септември за Димитър Костадинов. Всеки момент ще се присъедини към отбора. Имаме разговори с Райнов, утре се очаква последното решение.

Той трябва да реши. Също така имаме интерес към младия панамски защитник на Етър. Там сме на финалната права. Сираков ще говори с Драган и може да се стигне до неговото привличане. Най-важно е привличането на двамата млади футболисти, за да инвестираме в тяхното развитие“, каза Стоилов.