Министърът на спорта разсмя парламента: Аз не съм тъп! Пиарите ми твърдят така…

7 Dni Sport02.09.2021
андрей кузманов

Служебният спортен министър Андрей Кузманов за пореден път стана за смях с меко казано, странното си поведение на публично място. Днес следобяд той бе в парламента, за да бъде изслушан от спортната комисия.

Пред присъстващите депутати, експерти и журналисти той се впусна в дълъг обяснителен режим, вместо да отговори по същество на въпрос, зададен му от народния представител от ИТН Радостин Василев.

Василев попита дали се отклоняват средства при финансирането на федерациите, като спомена, че е говорил по този въпрос и с Красен Кралев в качеството му на министър.

Вместо да отговори по същество, от нищото Кузманов вмъкна в речта си следното: „Аз не съм тъп! Нямам социални мрежи и фейсбук, но пиарите ми казаха, че там някои ме наричат „тъп“ и „некомпетентен“.

Репликата му меко казано озадачи членовете на спортната комисия на Народното събрание, които реагираха със сподавен смях на неочакваното изявление.

Покрай всичките питания стана ясно и нещо друго. Кузманов няма да разреши старт на строеж на нов стадион на ЦСКА, докато клубът не изчисти стари задължения към министерството.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ