Любим треньор на Гриша Ганчев: Пред ЦСКА тепърва ще има проблеми, два са големите

7 Dni Sport02.09.2021
ангел червенков

Един от любимите треньори на Гриша Ганчев, който изведе Литекс до титла – Ангел Червенков, коментира случващото се в ЦСКА.

Ето мнението на бившия играч на червените:

„Победата над Виктория Пилзен със сигурност беше най-важна. Европа е мястото, където един клуб се доказва. ЦСКА започна лошо участието си, имаше сериозни проблеми срещу Лиепая, както игрово, така и физически, и изкара голям късмет в Латвия. За радост след това представянето се стабилизира и бяха отстранени два съперника, които на хартия бяха фаворити срещу ЦСКА.

Стойчо Младенов коригира доста неща най-вече в тактическо отношение. И срещу Осиек, и срещу Виктория избра перфектната стратегия. Личеше, че ЦСКА има идея как да стигне до крайния успех, футболистите имаха ясна и точна представа какво трябва да направят. Поведението им беше много добро, като бе съпроводено от голяма агресия и тактическа дисциплина.

Пред ЦСКА тепърва ще има проблеми, като два са големите – все още липсва конкуренция на всяка позиция, както и сработване на състава. Голяма дупка отваря и продажбата на Вальо Антов. Това момче с присъствието си и играта си помогна много на ЦСКА да постигне тези добри резултати. Томас Лам вече записа минути, но е рано да правим заключения за играта му и тепърва предстои да видим дали ще успее да внесе нужната стабилност. Отдясно Иван Турицов е без реална алтернатива при контузията на Вион. В средата на терена също има проблеми. Там на разположение е само Амос Юга. Всички други играят там по заместване. Затова и се търси алтернатива за тази позиция с новия хърватин Карло Мухар. Трябва да знаем обаче, че чужденците, които идват в последния момент, най-вероятно не са от най-висока класа, щом не са си намерили отбори по-рано.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ