ЦСКА обяви нов трансфер, оказа се, че играчът отдавна е бил на „Армията“

7 Dni Sport31.08.2021
15

Ръководството на ЦСКА обяви официално на своя сайт, че Калоян Кръстев е подписал с тима. Снощи сделката бе потвърдена от боса на „белите“ Венци Стефанов.

Всички детайли между двата столични клуба са уточнени, а Кръстев ще се присъедини към заниманията на Стойчо Младенов след края на ангажиментите му с националния отбор. От сайта на ЦСКА информират, че Калоян е бил част от школата на „червените“ в ранна детска възраст.

„Aрмейци,

ЦСКА официално финализира трансфера на Калоян Кръстев от Славия. След като ръководствата на двата клуба уточниха всички детайли по сделката, нападателят днес подписа своя личен договор. В момента той е част от състава на националите за предстоящите световни квалификации и чак след лагер сбора на „трикольорите“ Кръстев ще се присъедини към новите си съотборници.

Макар и само 22-годишен, таранът вече има немалък опит със своите над 100 мача, 10 гола и 8 асистенции в Първа лига с екипа на Славия. В актива му личат още 10 срещи и 6 попадения за Купата на България. Обстановката на Армията няма да е непозната за Кръстев, който в детските си години е бил във формациите на червената школа“, се пише в съобщението.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ