12-ият в Шампионската лига бе избран за отбор №1 на Варна

000

Отбор №1 на Варна за юни по безапелационен начин стана тимът на МФК Спартак по плажен футбол, който диктува модата на този спорт у нас. Варненци заеха 12-то място в турнира от Шампионската лига в Португалия, което е невиждан успех в този спор за родните стандарти.

Призът за най-добър спортист на спортно училище спечелиха този път две гимнастички, състезателки на КХГ „ЧАР-ДКС“- Анна Келман и Елизабет Йовчева с треньори Филипа Филипова  и Дарина Кирякова. Те имат бронзов медал от ЕП в Испания-отборно при девойките старша възраст.

В онлайн анкетата с огромен процент гласове победител за месец юни стана боецът по ММА Октай Ариф. Той е европейски шампион по ММА от първенството в Румъния. Треньор Димитър Димитров, спортен клуб „Викинг“.

Както „Петел“ писа по-рано, за Спортист на Варна бе избрана европейската шампионка по бокс Станимира Петрова от клуба на Ивайло Маринов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ