Само вижте какво е причинил на Левски новият в ЦСКА, мачка като Камбуров

калоян кръстев

Най-новото попълнение на ЦСКА Калоян Кръстев и истински кошмар на Левски. Привлеченият на „Армията“ от Славия нападател 3 пъти вкара победен гол срещу „сините“.

Това се случи за първи път през сезон 2020/2021, в 9-ия кръг на efbet Лига. Славия посрещна Левски и победи с 1:0, именно след попадение на Калата. Той беше точен в 36-ата минута.

През същия сезон „белите“ отстраниха тима от „Герена“ на четвъртфинал за Купата на България. В Овча Купел успеха отново бе изкован от Кръстев, който матира Левски с десния крак в 89-ата минута. Гостите бяха изравнили малко преди това.

И този сезон започна с гол на футболиста срещу „сините“. Славия победи на „Герена“ с 2:1 в първия кръг на шампионата. Крайният резултат отново беше оформен от сегашния „армеец“. Пак с десния си крак, Кръстев вкара за 1:2 в 68-ата минута.

Другият му гол през настоящия сезон е при домакинския успех на „белите“ с 3:2 срещу Берое. Тогава беше точен в 72-ата минута.

Най-много голове Калоян Кръстев има именно срещу Левски. След това се нарежда Етър. Два пъти „болярите“ са били наказвани от нападателя.

ТОПСПОРТ.БГ


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ