Илиан Илиев намекна за скандал и добави: Надиграхме ЦСКА, но те ритнаха веднъж във вратата и…

7 Dni Sport29.08.2021
илиан илиев

Наставникът на Черно море Илиан Илиев бе разочарован от загубата с 0:1 от ЦСКА.

Специалистът е на мнение, че “моряците” не са заслужавали поражение и така най-боли. Той намекна и за скандал между Касими и клуба, заради който футболистът е напуснал.

“Никой не обича такива мачове. Мисля, че надиграхме ЦСКА. Така най-боли. Нека да ни бият с 3:0 – ок, но така е неприятно много. Създадохме ситуации и нямам забележки към играчите, като изключим, че пропуснахме пред вратата. Заслужавахме да победим, а загубихме. Футболистите няма от какво да са недоволни. Всички дадоха всичко от себе си. Нашият стил се опитахме да го наложим. Имахме 3-4 ситуации изключително опасни. Те с едно положение решиха мача, след това имаше и още няколко ситуации в тяхна полза. Търсим атакуващ играч и може би ще имаме нов футболист скоро. Игрово отборът държи нивото, но за да победиш трябва да вкараш. Разделихме се с Касми, пожелахме си всичко хубаво, просто понякога треньорът трябва в конфликтни ситуации да защити институцията, която представлява”, каза Илиев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ