Къде ще гледаме мачовете на ЦСКА и Лудогорец в Европа!?

7 Dni Sport29.08.2021
цска - виктория 11

Всички двубои от европейските клубни турнири през този сезон ще бъдат разпределени между bTV Медия Груп и MAX Sport. В предишните сезони двете телевизии държаха правата на мачовете от Шампионската лига, а двубоите от Лига Европа се разпределяха между БНТ и bTV, припомня „Тема спорт“.

Със стартирането на третия турнир на УЕФА – Лига на конференциите, и преразпределението на телевизионните права от Националната телевизия изгубиха напълно дела си за сметка на програмите на А1. И през този сезон продължава практиката двубоите от Шампионската лига, които са във вторник, да се излъчват в каналите на МАХ Sport, а тези в сряда – no bTV Action и Ring.bg.

Всички двубои от Лига Европа и Лигата на конференциите обаче са в четвъртък. Все още не е ясно по кои канали ще бъдат излъчени първите мачове на ЦСКА и Лудогорец които са на 16 септември, съответно срещу Рома от 22:00 часа и Мидтиланд от 19:45.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ