Драми в ЦСКА: Втори след Вион ляга спешно под ножа, Йомов може да не ходи в националния

7 Dni Sport29.08.2021
цска - виктория 10

Неприятностите в отбора на ЦСКА не са приключили. След като Тибо Вион получи тежка контузия, поради която ще се наложи операция и ще отсъства от терените за 2-3 месеца, сега стана ясно, че нападателят Бисмарк Чарлз също има сериозна травма, която ще наложи хирургическа интервенция.

Ганаецът беше изваден в последния момент от групата за мача с Виктория Пилзен (3:0) заради проблем с менискуса. Очаква се след операцията той да почива около месец.

Другият проблем за ЦСКА е свързан с Георги Йомов. Националът е извън групата на „червените“ за днешния мач с Черно море. Офанзивният футболист е с вирусно заболяване, заради което е останал в София и не е заминал с отбора за Варна.

Столичани се надяват, че внукът на легендата на Левски Тодор Барзов ще може да бъде ползван в мачовете след паузата за националните отбори. Не е ясно обаче дали Йомов ще може да помогне на „лъвовете“ за световните квалификации с Италия (2 септември) и Литва (5 септември), както и за контролата с Грузия (8 септември).


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ