От Локо Рс призоваха Дунав преди дербито утре: Нека се пазим, колеги!

7 Dni Sport27.08.2021
19

Утре от 18:00 часа стадион „Дунав“ ще е арена на футболното дерби на Русе между отборите на Дунав и Локомотив. Двубоят е от третия кръг на Североизточната Трета лига. Съперниците влизат в битката от противоположни позиции – „драконите“ са на върха в класирането с пълен точков актив, „железничарите“ пък записаха две поражения от началото на сезона.

Лошите резултати обаче ги амбицират още повече за силно представяне в битката за Русе. Това се подразбира от думите на изпълнителния им директор Мартин Йорданов:

„Дойде и момента отново да гледаме русенското дерби след 20-годишна пауза. Надявам се да се получи добър мач и двата тима да демонстрират качествен футбол, присъщ на едно дерби. Нека да зарадваме публиката с един коректен двубой и да избегнем нежелани контузии. Нашите играчи ще бъдат максимално мотивирани да се докажат. За нас това ще бъде тежък мач.

Започнахме с две загуби, а следват два двубоя срещу отбори – Дунав и Лудогорец III (Разград), в които отдавна се работи на професионално ниво. Това ще бъде голямо предизвикателство за нас. Призовавам нашите привърженици към търпение. Заехме се да възродим Локомотив такъв, какъвто хората го помнят! Нужно е време, тъй като започнахме от нулата и сега работим много усърдно, за да положим стабилна основа, на която да градим и осъществяваме планове си. Имаме пълното доверие на треньорите в първия отбор и в школата.

Работим здраво и в спокойна обстановка. Събрахме отбор изцяло от млади футболисти, с потенциал за развитие. Целта ни през настоящия и следващия сезон е да обиграем този състав и да се утвърдим в Трета лига. Ще дойде времето, когато другите ще трябва да се съобразяват с нас, но преди това трябва много работа, търпение и подкрепа от нашите фенове. Желая бъдещи успехи на двата русенски клуба“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ