Тава ще ядоса сектор Б: Наско дава на букмейкър клубния магазин на Левски и целия маркетинг

7 Dni Sport26.08.2021
левски, магазин

Нов разговор между Наско Сираков и Станимир Стоилов трябва да се проведе днес или най-късно утре, съобщава „Мач Телеграф“.

Този път обаче собственикът на „сините“ няма да бие път до Хасково, за да се срещне лично с избор номер 1 за треньор на отбора. Двамата трябва да се чуят по телефона. Този път се очаква Сираков да даде необходимата яснота за бъдещето на клуба, както и за бюджета, с който ще разполагат на „Герена“.

Преди това обаче Наско и съпругата му Илияна Раева обядваха с ръководството на букмейкърска къща. На събитието от компанията трябваше да уверят Сираков за пореден път в намеренията си да разширят сътрудничеството си с клуба. За въпросния договор между двете страни вече се говори над месец, но на този етап няма нищо черно на бяло.

Иначе от предварителните разговори между двете страни стана ясно, че онлайн казиното ще се сдобие със свои хора в управата, които да следят как се управляват средствата, отпускани за издръжката на отбора. Освен това букмейкърите ще вземат в свои ръце цялата маркетингова дейност на „Герена“, както и управлението на клубния магазин.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ