Нещо странно се случва с билетите за реванша ЦСКА – Виктория Пилзен

7 Dni Sport25.08.2021
ЦСКА, Отбор, Публика

Продажбата на билети за важния плейоф реванш между ЦСКА и Виктория Пилзен не върви с желаните от ръководството на клуба темпове. Довчера едва около 4000 привърженици се бяха сдобили със своя талон, като се очаква на „Васил Левски“ утре да присъстват около 15 000 зрители, пише „Тема спорт“.

Билети се продават на касата на „Армията“ днес от 10:00 до 20:00 часа и утре от 10:00 до края на първото полувреме на срещата. От 12:00 часа до края на първата част ще работи и касата на бул. „Гурко“. Цената на талоните е 15 лв. за секторите В и Г и 25 лв. за А. Те могат да бъдат закупени и онлайн на urboapp.com, като там са с един лев по-евтини.

Вчера от клуба призоваха феновете да спазват всички противоепидемични мерки на здравните власти и УЕФА по време на мача, тъй като при нарушение санкциите ще са не само финансови, но и административни. Може да се стигне до редуциране на капацитета на стадиона за в бъдеще или до двубои при „закрити врати“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ