Звездата на Пилзен притеснен от „неприятните играчи в атака“ и „досадната публика на ЦСКА“

7 Dni Sport25.08.2021
5

Футболистът на Виктория (Пилзен) Милан Хавел даде интервю за клубния сайт преди мача срещу ЦСКА в София. Ето какво каза той:

Тази седмица подписахте договор с Викторка до юни 2024 г. и за първи път бяхте повикан в националния отбор. Как се чувствате?

– Чувството е невероятно. Повиквателната за националния отбор е друга сбъдната мечта. И двете неща ме мотивират да работя, толкова е страхотно!

Предполагаме, че третото нещо, което бихте искали да добавите, е влизане в групите на Лига на конференциите…

– Точно. Мачовете за националния отбор е чак през следващата седмица, така че сега ще се съсредоточа само върху Виктория. Ние приемаме само класирането напред в четвъртък. Нищо друго.

Какво ще трябва да се направи, за да се случи?

– Няма да е лесен мач. ЦСКА е неприятен съперник като цяло. Ще ни трябва това, което направихме тук, в Пилзен – да играем като отбор и да вложим всичко. Мисля, че имаме всичко необходимо и ще постигнем целта си.

Как очаквате да играе съперникът? Като в Пилзен или не?

– ЦСКА е доказал страхотното си качество, с което разполага. Особено на върха на атаката, където има неприятни играчи. Определено ще трябва да внимаваме за тях, няма да е лесно, но се надявам, че ще се справим.

Бурна публика се очаква в София. Как се подготвяте за това?

– Не знам колко хора могат да дойдат на мача. Но определено няма да е лесно. Тези страни имат досадни фенове, но на стадиона има лекоатлетическа писта, така че ще бъдат малко по-далеч. Ние имаме достатъчно опит, за да се справим с това.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ