Фатален ли ще е следващият кръг за Тунчев? Крушарски замина, Гонзо замлъкна

7 Dni Sport24.08.2021
александър_тунчев

Ден след загубата от Славия с 0:1 в Пловдив, нито един от ръководните фактори на Локомотив не коментира ситуацията в тима. Черно-белите започнаха слабо кампанията, като след четири изиграни кръга са предпоследни с една точка и само 1 вкаран гол, при 5 допуснати. Тимът отпадна и от Лигата на конференциите.

Поражението от Славия разклати сериозно стола на старши треньора Александър Тунчев. Следващият двубой – гостуването на Ботев Враца, може да е от съдбоносно значение за младия наставник.

Президентът на Локо Христо Крушарски е заминал по бизнес дела в Аржентина и засега ситуацията на „Лаута“ е без промяна и в изчакване. При нова загуба по време на паузата за националните отбори в началото на септември може да се стигне и до рокади.

Прави впечатление, че от доста време насам мълчание запазва спортният директор на смърфовете Георги Иванов-Гонзо. Според запознати след загубата от Локо София с 0:1, при черно-белите е имало доста разговори на висок глас по високите етажи. Иванов е бил упрекван от Крушарски защо не е отложил двубоя с червено-черните и за селекцията./ „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ