Любимец на Гриша Ганчев се закани на ЦСКА: Идваме на „Армията“ да влезем в историята

7 Dni Sport22.08.2021
пирин

Красимир Станоев се завръща отново на „Армията“. Този път обаче бившият играч на „армейците“ и Литекс, където беше един от любимците на Гриша Ганчев, ще бъде с екипа на Пирин.

„Можем да вземем нещо от този мач, колкото и нескромно да звучи. Първите ни два мача от сезона не се развиха така, както искаме (б.а. – загуби от Ботев Пд с 1:2 и от Берое с 2:3) и бяха неблагоприятни. Но срещу ЦСКА 1948 показахме добра игра. Затова отиваме на „Армията“ със самочувствието и с желанието да вземем точки. Защо не и тре? Ще се радвам, ако станем първите играчи на Пирин, печелили на „Армията“. Така ще останем в историята“, закани се халфът.

Пирин има силни страни. Като се започне от големия и задружен колектив. Събрани са доста футболисти с характер. Имаме и подходящи играчи за контраатака. Мисля, че с бърз преход в нападение ще можем да създадем проблеми на ЦСКА“, разкри тактиката на отбора Станоев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ