Стойчо усмихна Сектор Г: Помните ли какво направихме заедно от 0:3 с Блекбърн!?

7 Dni Sport20.08.2021
ЦСКА, Отбор, Публика

Евробоецът ни ЦСКА се завърна от Чехия, където снощи „армейците“ загубиха с 0:2 от Виктория (Пилзен) в първи плейоф за влизане в групите на Лига на конференциите. Въпреки поражението, „червените“ имат своите шансове на реванша след шест дни на стадион „Васил Левски“.

На пристигане в България Стойчо Младенов застана пред медиите и коментира всички актуални събития около столичния гранд.

Ето какво каза той:

„Вчера не ни достигна един гол. Мисля, че не показахме на 100 процента своя потенциал. Това беше определящо. Дадохме ненужно преимущество на противника. Трябваше да играем с по-голяма скорост и агресия. Всички тези компоненти липсваха.

В един момент изравнихме играта. Имахме шансове да отбележим гол, но не успяхме. Когато всички мислихме, че мачът отива към 1:0, успяха да вкарат изненадващо второ попадение. Шансовете остават. Преодолим противник са Виктория и трябва да направим всичко, за да се справим следващия четвъртък.

Колкото и да се връщаме, и да съжаляваме, че са ни вкарали гол от засада, или че не са дали дузпа срещу Жеферсон, това е минало. Те са без значение вече. Гледаме напред, вдигаме главите. Имаме нужното качество и добър отбор. Можем да се справим. Това, което ни липсваше в Чехия ще присъства на реванша – нашата публика. 12-ият ни играч, с когото всичко е възможно. Ще ви върна назад във времето, когато губехме 0:3 от Блекбърн, феновете бяха хората, които върнаха отбора и съумяхме да стопим една разлика, която е по-голяма от тази в момента.

Ще има ротации срещу Пирин, но не очаквайте да бъдат много, поради ограничението като потенциал и контузии, които имаме“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ