Левски със сензационен централен нападател в Коматево срещу Ботев

7 Dni Sport19.08.2021
левски - царско село

Треньорът на Левски Живко Миланов обмисля няколко промени по състава си за гостуването на Ботев Пловдив в Коматево. Двубоят срещу жълто-черните е в петък от 21:00 часа.

Младият специалист по всяка вероятност ще направи промяна за върха на атаката, пише „Тема спорт“. В последният мач на сините срещу Царско село (3:1) като централен нападател стартира Мартин Петков. Младокът имаше най-чистите положения през първото полувреме, но при две от тях не успя да преодолее Янко Георгиев.

За двубоя с канарчетата Живко Миланов ще заложи на Андриан Краев, който се включи много силно срещу царете и вкара много красив дебютен гол за тима с елегантно прехвърляне. Той не е типичен централен нападател, след като се чувства по-добре в ролята на атакуващ халф, но тази позиция не му е чужда и ще застане на върха на атаката.

Сините не успяват до момента да се сдобият с типичен таран и Миланов преквалифицира футболисти, които да влязат в тази роля. В Коматево Краев ще бъде подпомаган по крилата от Здравко Димитров и Билал Бари, а по-всяка вероятност зад него ще действа Георги Миланов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ