Шок за Зингаревич! Взе клуба и вече му искат 8 милиона лева за футболист на Ботев Пд

7 Dni Sport19.08.2021
черно море - ботев пловдив

Бразилци неочаквано удариха по Ботев (Пловдив) преди домакинството на Левски утре. Медиите в страната на Неймар обявиха, че има сериозно напрежение между „канарчетата“ и Атлетико Минейро.

Тимът от Южна Америка си иска обратно Маркиньос, който направи отличен старт в първенството за „жълто-черните“. Както е известно, той е под наем в Коматево. Бразилците искат да се възползват от опцията и да го привикат обратно в редиците си, пише „Мач Телеграф“.

На този етап обаче от Ботев на два пъти са отказали това да се случи и смятат, че крилото твърдо трябва да остане при тях до края на първенството. Последвалата реакцията обаче е била доста остра, твърдят в Бразилия. От Атлетико са обявили, че единствената опция пред „канарчетата“ е ясна – да броят 4 милиона евро за правата му. На този етап няма отговор от новата власт в Коматево дали това ще се случи или не. Но извиването на ръце е налице.

Маркиньос е сред основните фигури в схемата на Азрудин Валентич, където все още не е готов за пълни 90 минути Тодор Неделев. Той има гол, но е в основата на почти всички по-сериозни атаки, които са сътворили до този момент „жълто-черните“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ