Треньорът на Пилзен: Ние играем мачове, ЦСКА си ги отлага! Ще видите, че бъркат

34

Треньорът на Виктория (Пилзен) Михал Билек даде онлайн пресконференция преди утрешния мач срещу ЦСКА от Лига на конференцията.

„Това несъмнено ще бъде най-трудният съперник досега. Това е български отбор, но в последния мач те имаха девет чужденци в основния състав. Силата им ще бъде там“, каза Билек.

„Искаме да играем в групите. Вярвам, че имаме шанс. Вярвам, че ще покажем солидно представяне с добри резултати. Мисля си, че Ба Лоуа ще направи всичко по силите си за своя отбор, за да влезем в груповата фаза на Лигата на Конференциите. Ние се концентрираме в това, което ни очаква. Нашата цел е Пилзен да стигне до участие в европейските турнири и това е най-важното досега и вярвам, че това ще се случи“, продължи треньорът.

„Като цяло се стремихме да се информираме за ЦСКА. Не съм говорил с Павел Върба, но имаме информация за отбора на ЦСКА. Там имат активни играчи в атака, които са много бързи и трябва да обърнем внимание на играта в защита, защото ние можем да си реализираме положенията, но трябва да внимаваме в защита“.

„Всеки има свой начин за подготовка. Те са решили да си починат и да отложат няколко мача. Ние не сме отлагали никакви срещи, защото така смятаме, че ще навлезем в игрови ритъм и така се подготвяме по-добре за мачовете си“.

„Ба Луа ще направи всичко възможно да се представи добре, за да спечелим. Що се отнася до Чермак (Алес Чермак) – той има проблеми и няма да играе“, завърши треньорът на Виктория.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ