Фенове на Ботев натискат общината за стадиона, Зингаревич никакъв го няма

антон зингаревич

Поредна среща за бъдещето на стадион „Христо Ботев“ се проведе вчера в общината под тепетата.

Бултраси се изправиха пред зам.-кмета Пламен Райчев. Там присъстваха още архитектът, техническият ръководител и други отговорни за строителството на „Колежа“. Бяха разгледани две теми – забавените темпове на строителството и цялостното завършване на козирката, а не само частичното ѝ изпълнение, разкриха по-късно феновете.

Строителството било забавено заради жегите и липсата на заверени документи за препроектирането, които вече са изготвени и ще бъдат представени най-късно до 10 септември.

Към края на срещата беше поставен и въпросът за седалките и тревното покритие на терена. От Общината обявиха, че се работи по подадените оферти и те ще бъдат обсъдени на сесия през септември.

Странно е обаче мълчанието или да си го кажем направо – незаинтересоваността на новия собственик Зингаревич по въпроса. Досега той е имал една среща с кмета и дотам. Плюс рутинни думи на пресконференцията без микрофони, която даде.

Дали пък точно заради тази незаинтересованост на богаташкия син и в общината не си дават много зор с „Христо Ботев“!? Вчера например беше хубаво и той да е на срещата.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ