Тя се прочу в киното и заряза звездата на ЦСКА, но пък вече е (почти) волейболна съпруга (СНИМКИ)

12

Нова звездна двойка волейболист-актриса има България от скоро.

Националът Георги Сеганов свали звездата от “Откраднат живот” и “Дяволското гърло” Павела Апостолова, научи “България Днес”.

Те са двойка от известно време, но едва наскоро разкриха публично връзката си. Направиха го на сватбата на друг волейболен национал Светослав Гоцев с красивата Магдалена. Церемонията край морето бе уважена от всички състезатели от представителния отбор на България.

Сеганов изненада мнозина появявайки се заедно с Павела. Двамата не криеха чувствата си си пред гостите. Няколко дни по-късно споделиха и първия общ кадър в социалните мрежи. Разпределителят качи снимка на двамата именно от комплекса, където бе сватбата на Гоцев.

„Съпруга“, написа многозначително Сеганов, а Павела бързо му отговори с “Моя любов”.

Сеганов и Павела са втората двойка волейболист-актриса в последно време. Първи крак повлече Теодор Салпаров, който успя да омае Ралица Паскалева преди няколко години. Двамата вече имат син Максим, който е на 3 години.

Сега разпределителят го последва, сваляйки Павела. Тя подобно на колежките си взе участие в „Откраднат живот“. И ако за Сеганов досега не бе известно да има сериозна приятелка, то актрисата явно има афинитет към спортисти.

Павела беше първата голяма любов на защитника на ЦСКА Валентин Антов. Двамата бяха заедно от деца, като в началото са просто приятели. Впоследствие с напредването на възрастта между тях се появяват любовни трепети. Загаджват се и няколко години бяха заедно. Раздялата им настъпи, след като кариерите и на двамата тръгнаха стремглаво нагоре.

Така и не стана ясна причината за края на отношенията им, но Антов бързо прежали Павела и я замени с красивата студентка Ивана. След края на връзката с Валентин Павела бе гадже с банков служител. Двамата бяха заедно около година.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ