Всички шушукат: Катрин Тасева и Антъни Иванов ли са новите звездни гаджета!?

7 Dni Sport17.08.2021
катрин тасева

Гимнастичката Катрин Тасева изглежда отново е във вихъра на любовта. Поне така твърдят някои, които заподозряха, че красавицата си има нова тръпка. Говори се, че новата ѝ половинка е не кой да е, а плувецът Антъни Иванов.

Факт е, че двамата загатнаха сами за връзка, след като споделиха обща снимка в социалните мрежи от почивката си в Слънчев бряг, където отдъхват преди старта на новия сезон. На кадъра се вижда, че двамата са си направили и еднакви татуировки със символа на Олимпийските игри, където и двамата взеха участие.

Към кадъра Антъни пише: „От Токио до Кики. Следваща стъпка Париж“, с което показва, че ще се готви за следващите Игри в Париж, които ще са през 2024 година. В коментарите към публикацията двамата си пишат, а Катрин отбелязва, че ще със ще сигурност присъства на събитието, за да гледа плувеца. След това Антъни отговаря на грацията с милите думи: „Важното е, че ще си там“.

Все още нищо не е официално потвърдено на този етап и е възможно просто да са много близки приятели и колеги.

Припомняме, че Тасева не успя да се класира за финала в Токио при индивидуалното направление, след което обяви, че слага край на кариерата си.

Преди време 23-годишната състезателка бе с бореца Николай Щерев, който миналата година почина след усложнения от COVID-19.

Друга наша доскорошна гимнастичка Християна Тодорова пък е във връзка с пловдивския тенисист и национал за Купа „Дейвис“ Димитър Кузманов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ