Ева Янева в навечерието на Евроволей: В отбора ни се усеща шампионски дух, чакаме пълна зала

7 Dni Sport17.08.2021
ева янева

Завърналата се в женския национален отбор по волейбол Ева Янева демонстрира приповдигнато настроение преди първия мач на България срещу Гърция на Европейското първенство в зала „Колодрума“ в Пловдив.

„Много съм щастлива, че мога отново да съм в тима и то на такъв голям форум. Фактът, че сме в България засилва още повече емоциите, желанието и отговорността. След трудната година без публика, свикнахме на празните трибуни. Но спортът е за хората и ние нямаме търпение да сме заедно с тях. Дано хората дойдат, да ни подкрепят и заедно да споделяме емоциите от победи“, радостна е Ева Янева.

Тя намекна и каква е голямата мечта на този отбор – титлата! „Усеща се шампионски дух в отбора. Настроението е приповдигнато. Имаме възможността и умението да контролираме напрежението. На такова първенство не може без него. Но дойде ли мачът в сряда вечер, всичко ще се успокои“, заяви Янева пред медиите.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ