Лудогорец натовари Десподов на самолета за Швеция от суеверие

кирил_десподов

Лудогорец взе най-голямата си звезда Кирил Десподов за Швеция. В сряда „орлите“ гостуват на Малмьо, но крилото е с наказание за първата среща заради натрупани картони. Въпреки това националът се качи на самолета за скандинавската страна, за да се спази вътрешноклубно суеверие.

В Разград останаха всички футболисти, които са без картотека.

Сред тях са нападателите Клаудиу Кешеру и Елвис Ману.

Капитанът на Лудогорец Антон Недялков пък говори преди заминаването на отбора за Швеция.

„Постигнахме това, което искахме, остава още една крачка да направи. Всички знаем каква е важността на мача и ще направим всичко възможно да победим. Винаги са от полза два-три дни повече за почивка. Надявам се да се получат нещата, които сме работили и да излезем победители от мача“, каза Недялков.

„Доколкото съм запознат, те са нещо като ЛАСК (Линц), с които играхме. Само, че са с много по-добри качества, опитват се да правят висока преса и да поставят съперника под натиск. Ако играем това, което можем, мисля, че ще спечелим. Трябва да изиграем един добър тактически мач както срещу Олимпиакос. Десподов ще ни липсва, защото е бърз футболист. Надявам се да го заместим по най-добрия начин.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ