Сензационен вариант за треньор на Левски изскочи от обкръжението на Бербатов

7 Dni Sport12.08.2021
Димитър Бербатов демонстративен мач (3)

Въпреки че в понеделник Наско Сираков гласува пълна подкрепа към Живко Миланов и го остави на треньорския пост, в медийното пространство не спират да се въртят имената на негови евентуални заместници. Вчера пак се зашумя, че опция пред собственика на сините за нов наставник е бившият футболист на ЦСКА Александър Томаш. Като дори вече са били водени разговори с него, пише „Тема спорт“.

В момента Томаш е свободен, след като се раздели с великотърновския Етър. Преди това той води два старозагорски клуба – Берое и Верея. А с първия доста често побеждаваше Левски. В екипа на Александър влизат бившите му съотборници Константин Мирчев и Тодор Кючуков, като последният отговаря за подготовката на вратарите.

Пречка пред евентуално назначение на Александър Томаш за треньор на Левски биха били феновете. Причината е, че той и асистентите му са бивши футболисти на ЦСКА. Интересното е, че в Етър им помагаше и Димитър Бербатов, който в момента е кандидат за президент на БФС.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ