Стойчо с много интересно решение за възстановения Мено Кох в ЦСКА

7 Dni Sport08.08.2021
цска_мено_кох

Стойчо Младенов няма да пипа състава на ЦСКА за реванша с Осиек в четвъртък. Двубоят от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите е от 22:15 часа на стадион „Градски върт“ в едноименния град.

Екзекутора на Ливърпул е останал изключително доволен от представянето на всички свои полеви футболисти в първия мач срещу хърватите, спечелен с 4:2, и не смята да прави промени в стартовите 11.

Изключително рядко в последните години се случва червените да излязат с един и същи състав в два поредни мача. Този път това ще стане. Освен доброто представяне на всички футболисти в четвъртък, контузиите в тима и лошата физическа подготовка на част от играчите също не дават много възможности за вариации на Младенов.

Йоан Бай е поредният с травма, след като получи разтежение на загрявката преди двубоя с Осиек. След срещата Младенов заяви, че очаква французинът да отсъства около 3 седмици. Днес ще има повече яснота за травмата на крилото, като има шансове да се завърне в игра по-скоро от анонсираното.

За радост на Екзекутора нидерландецът Мено Кох вече е напълно готов за игра. Той обаче ще остане резерва и в Хърватска за сметка на все по-добре сработващите се Матей и Антов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ