Доживяхме: В Гърция се радват, че Олимпиакос направил 1:1 с Лудогорец у дома

7 Dni Sport06.08.2021
олимпиакос - лудогорец

В Гърция отчетоха равенството на Олимпиакос с Лудогорец в първия мач от третия квалификационен кръг на Шампионската лига като добро.

„Както и да е, да започнем с основните неща: резултатът, равенството 1:1 с Лудогорец, беше добро за Олимпиакос, въз основа на показаното от двата отбора и броя на ясните възможности, които те имаха. Българите си скубеха косата в края на мача, в съблекалнята, просто защото знаеха, че можеха да се класират още след първия мач. Кулминацията пропуските бе този в 91-ата минута на Десподов.

Има оправдание за Олимпиакос, ние го знаем, но то не може да покрие всичко: да, твърде много играчи са имали и все още имат здравословни проблеми и контузии, в резултат на което те не са добре или дори не играят. Видяхме Ел Араби и Мвила, които се включиха през второто полувреме, как играха под своето ниво. Липсваше много Бухалакис, а и Фортунис. Реално всичко в атака трябваше да върши 37-годишният Валбуена. Олимпиакос не играе добре до момента. Взе два успеха с по 1:0 над отбор от по-ниска класа кат Нефтчи, а сега мъчно 1:1 с Лудогорец. Нещо трябва да се промени…“, пише gazzetta.gr, цитиран от „Мач Телеграф“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ