Двама наши нападатели се правят на Меси, държат Наско Сираков разкрачен! Ето кои са

7 Dni Sport06.08.2021
наско_сираков1

Не само нещата около привличането на нов защитник скърцат в Левски. Така стоят нещата и с нападението. Левски разполага само с един чист централен нападател – Валери Божинов. Той обаче е със статут на резерва. Затова и сините търсят играч за този пост.

Сините водиха преговори с двама, минали през клуба. Собственикът Наско Сираков призна за разговори с юношата на клуба Преслав Боруков. Преди време той бе продаден на Шефилд Уензди, а миналата година се върна като свободен агент в Етър. Нападателят стана голмайстор на тима, но не успя да му помогне да се спаси от
изпадане. Желанието на Боруков е да продължи кариерата си в чужбина. Същото се отнася и за Исмаил Иса, който вече има два престоя на „Георги Аспарухов“. През лятото таранът си тръгна от Черно море, след като не получи предложение за нов договор. През сезон 2020/21 Иса така и не вкара гол в първенството за варненци.

Сините са поставили краен срок на двамата да кажат дали ще акостират на „Герена“, съобщава „Тема спорт“. Шансовете това да се случи обаче на този етап не са толкова големи. Евентуално развитие може да има следващата седмица.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ