Онзи ЦСКА на Стойчо Младенов се завърна! И удиви Европа за 4:2 срещу новото бижу на Орбан

7 Dni Sport05.08.2021

ЦСКА на Стойчо Младенов се завърна. При това там, където е най-забележим – в Европа!

Червените помляха 4:2 новото футболно увлечение на унгарския премиер Виктор Орбан – хърватския Осиек. Като можеха да вкарат дори два пъти повече попадения.

В други времена класирането за следващия кръг на Лигата на конфедерациите щеше да изглежда гарантирано за столичани, но новите правила на УЕФА и отмяната на правилото за гол на чужд терен трябва да ги направи внимателни и в Хърватска.

КАК ПАДНАХА ГОЛОВЕТЕ:

В 30-ата минута Юга спечели топката и намери Брадли Мазику, който напредна самостоятелно и навлезе в наказателното поле, отправяйки удар с десния крак за 1:0!

10 минути по-късно Йомов подаде малко по-силно наТурцов, но той почти от линията центрира фантастично в наказателното поле към Кери, който от задна греда вкара с глава за 2:0!

Още в ответната атака Осиек върна едно попадение! Шкорич засече с глава от корнер и върна едно попадение, като остана съмнение, че това е направил Турицов.

ЦСКА обче не трепна и в 45-ата минута руши всичко – Кайседо бе намерен отлично с центриране на Йомов отдясно и с глава нападателя се разписа за 3:1!

В 74-ата минута ролите се размениха. Жорди Кайседо бе в основата на попадението след като проби отляво и подаде към Георги Йомов в наказателното поле, за който остана по-лесното – да отклони за 4:1!

В добавеното време гостите върнаха още едно попадение, но това нямаше кой знае какво значение.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ